Despre noi

Pensiunea Floare de Iris

Pensiunea Floare de Iris


Asezata in Manastirea Humorului (judetul Suceava), la numai 3 km de orasul Gura Humorului, sub poala padurii, casa poate fi punct de plecare pentru drumetii pe munte, la stana, la Manastirea Voronet Manastirea Humorului, Moldovita, Arbore, pentru excursii la Sucevita, Putna, la Centrul de Ceramica Neagra din Marginea, Salina Cacica, Codri Seculari.

Pensiunea floare de iris va pune la dispozitie 8 camere matrimoniale, la pretul de 120 RON / noapte, camere cu baie proprie, incalzire, apa calda, TV si acces gratuit la reteaua WIFI.

localizare pensiune

Amplasare

Pensiunea Floare de Iris este situata la poalele padurii, in localitatea Manastirea Humorului, la doar 3 km de statiunea Gura Humorului.

camere pensiunea floare de iris

Camere

Pensiunea Floare de Iris va pune la dispozitie 8 camere twin, decorate in stil rustic, cu baie proprie, TV si access WIFI gratuit.

pensiunea floar de iris bucatarie

Bucatarie

Pensiunea Floare de Iris functioneaza in sistem self catering, si va pune la dispozitie bucataria complet utilata: aragaz, cuptor, cuptor microunde, cafetiera, frigider cu congelator.

activitati gura humorului

Activitati

Pe langa atractiile turistice din zona (partia de ski, piscina Arinis, complexul de agr120ement Arinis), pensiunea va pune la dispozitie un spatiu de joaca pentru copii si o masa de ping-pong.

 • Cazare: 120 RON / noapte

  - 8 camere duble cu pat matrimonial si baie proprie;
  - TV in toate camerele si living;
  - Bucatarie complet utilata;
  - Living cu capacitate de 18 persoane;
  - Terasa;
  - 2 foisoare cu gratar;
  - spatiu de joaca copii;
  - incalzire proprie, apa calda permanent.

 • WIFI gratuit

  Aveti acces la reteaua WIFI a pensiunii in mod gratuit.

 • Amplasament

  Situat in apropierea statiunii Gura Humorului, la marginea padurii, pensiunea Floare de Iris reprezinta locul de plecare spre toate atractiile turistice din zona.

 • Self Catering

  Pensiunea functioneaza in regim self catering, si va pune la dispozitie o bucatarie complet utilata, un living cu o capacitate de 18 persoane, 2 foisoare cu gratar.


Vremea in Manastirea Humorului

Cum va fi vremea in urmatoarele zile